Čokoláda je vyrobená z velmi kvalitních kakaových BIO bobů starověké odrůdy criollo, jejíž původ sahá až do doby Mayů a Aztéků, a křížené odrůdy trinitario. Vše vypěstované na rodinné farmě v Kolumbii. Aluna je slazená kokosovým cukrem.
Firma Pražská čokoláda a všichni její pracovníci jsou hrdí na to, že se jim do rukou dostávají ekologicky a láskyplně pěstované produkty, mimo jiné i proto, že všichni vyznávají stejnou filozofii. Nikdo z nich nebere čokoládu jako pouhý produkt velkovýroby, ale ctí jedinečnost všeho, co vyrůstá na naší Zemi, co prochází rukama lidí, a ve finále je i mnohonásobně přesahuje.
Do čokolády, která je vyráběna s láskou a plní cíle zdaleka přesahující běžný čokoládový produkt, nikdy nejsou přidávána umělá barviva ani dochucovadla.
Pro výrobu bean to bar čokolády Aluna s hericiem jsme se rozhodli na základě výzvy VŠCHT a ČZU. Její vznik byl podpořen programem ZEMĚ: projekt – QK1910209.
Složení:
kakaové boby, kokosový cukr, kakaové máslo, hericium (12 %), emulgátor: slunečnicový lecitin. Obsah kakaových součástí nejméně 60 %. Může obsahovat mléko a suché skořápkové plody.
Uchovávejte v chladu a suchu.
Energetické hodnoty pro 100g:
Energetická hodnota - 2437 kJ/ 583 kcal; Tuky - 42,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny - 25,5 g; Sacharidy - 34,7 g, z toho cukry - 24,4 g; Bílkoviny - 8,6 g; Sůl - 0,03 g.
Tento výrobek neobsahuje lepek.
Netto 70g
Rozměry obalu: 15 x 10,3 x 1,2 cm
Nový komentář