Při servírování vína je dobré s lahví manipulovat co nejméně a do sklenice nalévat co nejopatrněji.Pokud by jste však chtěli ochutnat pravou chuť kvasinek v láhvi, tak je dobré vzít vychlazenou dekantační nádobu a víno přelít. Tím dojde k okysličení a obnoví se funkce kvašení vína.
RIVA DEI FRATI
Riva dei Frati je středně velké vinařství s roční produkcí okolo 200 000 lahví. Cílem tohoto
tradičního rodinného vinařství je vyrábět kvalitní a prestižní vína. Název Riva dei Frati majitelé odvodili od místa, kde se vinice tohoto vinařství nacházejí. Právě toto místo je jedním z nejvhodnějších pro pěstování vína, zde prosecco získává své jedinečné aroma a chuť. Sklizeň probíhá výhradně ručně, což umožňuje naprostou přesnost při shromažďování zralých hroznů a následném transportu do sklepa. Samotný výrobní proces je velmi šetrný, tradiční a ověřený, zaručuje tak delikátní a vznešená vína.
Nový komentář